Wedstrijd

1.

Post jouw pocket moment

Het kan een bepaalde geur, kleur of textuur zijn die warme gevoelens bij je oproepen en die je meteen terugbrengen naar een bepaald moment of je doen terugdenken aan haar.

2.

verzamel zoveel mogelijk likes

Deel jouw herinnering

en verzamel zoveel mogelijk likes

 

3.

MAAK KANS OP

TWEE PARFUMS NAAR KEUZE

Tijdens de periode van deze wedstrijd zullen de vijf beste Pocket Moments twee parfums naar keuze winnen.

 

Inspiratie

Mirror Mirror

An-Sofie

«Voor ze uit ging keek ze altijd nog één laatste keer in de spiegel. Snel haar haren nog even goed leggen, haar outfit checken en wat parfum opdoen… Haar parfum… Zachte toetsen van cederhout, pioen en lotus… Het is mijn meest dierbare herinnering aan mijn tante, en de reden waarom ik haar parfum tot op vandaag nog steeds draag.»

L’Eau D’Issey – Issey Miyake

Like father, like son

Marcel

«Ik zie mijn vader daar nog steeds staan. Een serieuze zakenman die in de speciaalzaak advies vraagt aan zijn jonge zoon, hem vraagt welk parfum hij zou kopen. En nu zie ik mijn eigen zoon, een jonge en creatieve man die hetzelfde parfum als dat van mijn vader draagt. Iedere keer als hij voorbijkomt, voelt het alsof mijn vader nog steeds bij me is.»

Azzaro Pour Homme - Azzaro

Home

Nisrine

«De geur van vers gebakken koekjes en taart, de warme en lieve lach van mijn grootmoeder, haar prachtige huis bij het water in het noorden van Marokko… Die perfecte geur van jasmijn en oranjebloesem… Ik ruik het nog steeds, gewoon door eraan te denken. Als ik Dior Addict draag, herbeleef ik die momenten met mijn grootmoeder en voelt het alsof ik elke seconde van de dag bij haar ben.»

Dior Addict – Dior