Rememberseizoen 2017

EnkelePocket Moments

Woucters Nathalie

De leukste herinnering die ik heb aan de herfst is toen ik als klein meisje met m'n broers en ouders ging wandelen in het bos. De honden die genoten, kastanjes rapen, springen in de stapels gevallen bladeren... Mijn ouders hadden ons wijsgemaakt dat er kabouters leefden. Mijn mama: "kijk daar achter die boom, vlug loop voor die weg is..." En wij maar lopen, zoeken en rondkijken tot we er een zagen. Een klein beetje teleurgesteld gingen we naar huis. Mijn broer had het maar niet beter gevonden om een klein kartonnen doosje onder de grote dennenboom in de tuin te zetten met een stokje onder. Hij had een kabouter-valletje gemaakt want hij wou doodgraag een kabouter ontmoeten. Mijn mama vond het leuk om ons als kleine kinderen te laten genieten van de fantasiewereld. Ooit zou ik hetzelfde willen doen met mijn kinderen. Geweldige tijden!
Trésor - Lancôme

Philippine

In 2012 ik was voor 6 maanden in bresil and ik had my parfum vergeten in Belgie. Naa 5 maanden ga ik in a parfum winkel and ik geuret my parfum, en het was als ik huis was.
Chance - Chanel

Jolien Dubois

Dit is het eerste parfum dat ik ooit kreeg van mijn vriendje. Nu tien en een half jaar later brengt het enkel maar mooie herinneringen naar boven.
Paco Rabanne - Lady Million

Winnaars